تردمیل, تناسب اندام و تمرینات ورزشی در بارداری, سبک زندگی, مقالات, ورزش و تناسب اندام

هفت توصیه حیاتی ورزش با تردمیل که تا کنون نمی دانستید!💡

هفت توصیه ایمنی ورزش با تردمیل که تا کنون نمی دانستید!

سرگیجه، درد زانو و تنگی نفس از جمله عوارض استفاده ناصحیح از تردمیل است. اگر ورزش با تردمیل برای شما درد ایجاد می کند، یا وقفه های طولانی جهت بهبود عوارض، مانعی برای رسیدن شما به تناسب اندام و داشتن رکوردهای بهتر ورزشی است. توصیه های کارشناسان خبره طب آسیا ممکن است بتواند درد های شما را تسکین دهد و استفاده از وسایل ورزشی مثل تردمیل را برای شما آسان تر کند.

دسته بندی عوارض استفاده ناصحیح از تردمیل

تردمیل دستگاهی است که جهت دویدن و انجام پیاده روی های معمول روزانه، از آن استفاده می شود، از آنجا که دویدن یا پیاده روی طیف عضلات گسترده ای را در بدن شما درگیر می کند و از شریان های قلبی تا عضلات چهار سر ران و زانو را تحت تاثیر قرار می دهد. با شناخت ریشه های درد سعی می کنیم درمان خانگی مناسب آن را نیز ذکر کنیم، در هر تمرین ورزشی سلامتی و پیشگیری از آسیب اولویت اصلی است.

سرگیجه

سرگیجه و احساس سبکی سر پس از ورزش یا در حین آن، می تواند عوامل متعددی داشته باشد. گاهی ممکن است نشانه ی بیماری جدی باشد. حتما با پزشک متخصص درباره ی آن مشورت کنید. عموما علت این سرگیجه ها می تواند مربوط به تعریق بیش از حد و کاهش آب بدن یا کمبود منابع کربوهیدرات بدن باشد، اغلب اوقات سرگیجه های ورزشی با تمرین بیشتر و جدی تر از بین می روند.

راهکار مقابله با سرگیجه حین ورزش با تردمیل

همان طور که خاطرنشان کردیم سرگیجه های ورزشی پس از مدتی از بین می روند ولی برای تسکین عارضه و از بین رفتن فوری آن باید در حین تمرین هر نیم ساعت یک بار به میزان لازم آب بنوشید و اگر افت فشارخون و سر درد از بین نرفت. پیش از ورزش حتما چند حبه قند را داخل قمقمه ی ورزشی خود حل کنید و به طور منظم از آن بنوشید، همچنین با پنج دقیقه استراحت پس از وقوع سرگیجه ممکن است عارضه از بین برود.

راهکارهای مقابله با سرگیجه ورزشی

تنگی نفس:

تنگی نفس نیز مثل سرگیجه اگر ادامه دار باشد و پس از مدت طولانی تمرین رفع نشود باید با پزشک متخصص مطرح شود. زیرا می تواند به علت بیماری های قلبی، ریوی یا کلیوی رخ دهد. در حالت کلی به خاطر فشاری که تمرین ورزشی به ریه ها و سلول های آن وارد می کند. علی الخصوص اگر تازه کار باشید، ممکن است احساس تنگی نفس به سراغ شما بیاید و فرآیند تمرین با تردمیل برای شما مشکل ساز شود.

توصیه های عمومی مقابله با تنگی نفس در هنگام ورزش با تردمیل

تنگی نفس اگر مربوط به بیماری خاصی باشد. نیاز به درمان های پزشکی دارد و پس از درمان می توانید بدون هیچ مشکلی به ورزش با تردمیل ادامه دهید. اگر ریشه ی مشکل بیماری نباشد، بیشتر به عادات و سبک زندگی شما ارتباط دارد. رژیم غذایی چرب و استفاده ی مداوم از غذاهای فست فودی یا استعمال مداوم دخانیات می تواند بر روی ریه ها و استقامت قلبی تنفسی شما اثر بدی داشته باشد، با تغییر سبک زندگی خود به مبارزه با تنگی نفس بروید.

ایست قلبی

بنا بر پژوهش های نشریه معتبر آمریکایی در مورد مشکلات ایست قلبی، ایست قلبی ممکن است در افرادی که 35 سال به بالا دارند، در حین ورزش رخ دهد. البته این بدان معنا نیست که ورزش برای سلامت عمومی بدن مضر باشد، ایست قلبی در حین ورزش به ندرت اتفاق می افتد اما آیا ایست قلبی در حین ورزش قابل پیشگیری است؟نه قابل پیشگیری نیست، فقط می توان تدابیر ایمنی جهت رخ دادن آن در نظر گرفت.

راهکار مقابله با ایست قلبی در حین ورزش با تردمیل

در صورت وجود مشکلات تنفسی دائمی حتما به پزشک مراجعه نمایید. دستگاه های احیای قلبی و ایمنی را تهیه کنید و آموزش های احیا را جدی بگیرید.

ایست قلبی بر روی تردمیل

درد زانو

درد در قسمت کشکک زانو می تواند به دلایل مختلفی بروز پیدا کند. گاهی برای حل برخی مشکلات مربوط به زانو عمل های جراحی انجام می شود. ممکن است فرایند دویدن یا پیاده روی بوسیله ی ان جراحی ها مختل شود.

توصیه ای برای مقابله با زانو درد هنگام ورزش با تردمیل

توصیه ی هر ورزشکار حرفه ای به شما، استفاده از کفش های مناسب برای دویدن است. استفاده از کفش طبی اثر بسیار خوبی دارد. همچنین پزشکان ارتوپد معتقدند که پیاده روی و کوهنوردی در شیب های تند به زانو های شما آسیبی جدی وارد می نماید. به صورت مداوم از شیب استفاده نکنید و تمرین های خود را تنوع ببخشید. پیاده روی سریع نیز، می تواند به اندازه ی دویدن به شما در جهت بهبود تناسب اندام و لاغری کمک نماید. برای کاهش زانو درد می توانید به جای دویدن، پیاده روی را انتخاب کنید. استفاده از زانو بند های طبی می تواند اثری خارق العاده بر بهبود درد شما داشته باشد. حتی با وجود زانو درد هم می توان پیاده روی کرد و به تناسب اندام مورد نظر خود دست یافت.

کاهش درد زانو ها

گرفتگی عضلات پا

گرفتگی عضلات پا از آسیب های شایع هنگام ورزش است. اصولا گرفتگی ها، گاهی دلیل مشخصی ندارند اما عموما به علت کاهش مواد الکترولیت معدنی مثل سدیم در بدن رخ می دهند . کرامپ یا گرفتگی عضلات، اغلب پس از چند جلسه ورزش منظم کمتر می شود و ممکن است از بین برود.

با رعایت این توصیه ها گرفتگی عضلات پا در حین ورزش با تردمیل را از بین ببرید.

نوشیدن آب به میزان لازم بهترین راه پیشگیری از گرفتگی عضلات پا است. همچنین انجام حرکات کششی پیش از تمرین(گرم کردن) و پس از تمرین (سرد کردن) می تواند از گرفتگی عضلات پا پیشگیری موثری کند. یکی دیگر از راه های پیشنهادی استفاده از قرص های جوشان حاوی مواد الکترولیت مثل قرص جوشان او آر اس است که می تواند تمام مواد الکترولیتی از دست رفته حین ورزش را برای شما جبران کند، همچنین تزریق آمپول های نوروبیون و ویتامین های بی مثل بی کامپلکس برای تقویت عضلات و پیشگیری از گرفتگی عضلات بسیار موثر است.

کمر درد

بروز ضایعه های نخاعی و علائم مشکلاتی در ناحیه کمر مثل دیسک کمر یا گودی کمر، ممکن است برای انجام ورزش هایی مثل پیاده روی یا دویدن شما را دچار مشکل کند، هر چند اغلب ناهنجاری های ناحیه کمر به وسیله درمان ها و مداخلات پزشکی می تواند رفع شود، اما چنانچه از درد های مزمن رنج می برید باید اصولی را در حین تمرین رعایت کنید.

اصول مبارزه با کمر درد هنگام ورزش با تردمیل

اولین توصیه ی مفید و جدی برای ورزش با تردمیل اگر از بیماری هایی مثل کمر درد رنج می برید استفاده از کفش های طبی با کیفیت و مناسب پای شماست، همچنین بهتر است که از قابلیت شیب کمتر استفاده کرده و پیاده روی را بر دویدن ترجیح دهید استفاده از کمربند های طبی می تواند به شما کمک کند که راحت تر ورزش کنید و دردی نداشته باشید، با شدت زیاد تمرین نکنید و اگر درد شدیدی حس کردید به سرعت تمرین را متوقف کنید، اگر فشار همچنان زیاد بود برای پیاده روی از میله های تعبیه شده روی تردمیل استفاده کنید.

خطر سقوط:

از جمله آسیب های شایع ورزش با تردمیل، سقوط از روی تردمیل است که برای بانوان باردار بسیار خطرناک است، بسیار مهم است که نگذارید کودکان به دستگاه تردمیل نزدیک شوند.تردمیل پاندا تردمیلی منطبق با تمام اصول ایمنی!

توصیه های ایمنی پیشگیری از سقوط هنگام ورزش با تردمیل

پیش از تمرین حتما محدودیت های خود را بشناسید و فشار را در برنامه خود به صورت تدریجی افزایش دهید. همچنین با کارکرد کلید توقف اضطراری در تردمیل آشنا شوید و محل آن را به خاطر بسپارید. تنها کلید توقف اضطراری می تواند از سقوط شما جلو گیری کند. امکانات ایمنی تردمیل لیدر اسپرت را بررسی کنید.

در یک کلام

ورزش برای بهبود سلامتی و ایجاد شور و نشاط در فرد امری لازم و ضروری است اما هر ورزشی اگر طبق اصول علمی و ایمنی خاص خودش انجام نشود ممکن است آسیب های زیان بار و برگشت ناپذیری بر بدن هر فرد داشته باشد. واضح است که ورزش با تردمیل هم از قواعدی که توضح دادیم مستثنی نیست، بهبود عملکرد ورزشی هر فرد در گرو راه هایی برای پیشگیری و کنترل عوارض جانبی هر ورزش است، پس با شناخت عوارض استفاده ناصحیح از تردمیل و شناخت ریشه ی مشکلات، سعی کردیم راهکارهایی برای درمان خانگی این عوارض به شما پیشنهاد دهیم.

برخی، مثل خطر سقوط ما را وادار می کند که امکانات تردمیل و محدودیت های بدن خود را برای شروع تمرین بهتر بشناسیم . عوارضی مثل درد کمر یا زانو با استفاده از کفش های طبی مناسب و زانو بند می تواند کمتر شود، البته در حالت کلی مسیرهای شیب دار برای کسانی که از آسیب های مزمن کمر یا زانو رنج می برند مناسب نیست. استفاده از ویتامین ها و قرص های تقویتی می تواند علاج مناسبی برای مشکلات اندام های داخلی و حتی گرفتگی عضلات پا باشد و در مورد ایست قلبی هم فراگیری مهارت های احیا و خرید دستگاه های آن اولویت دارد. هر چند ایست قلبی به ندرت رخ می دهد و چندان نگران کننده نیست.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله توصیه های لازم هنگام  ورزش با تردمیل گفته شد تا یک تمرین درست و صحیح داشته باشید. شما میتوانید تردمیل های باشگاهی یا خانگی خود را از سایت طب آسیا خریداری کنید و از تخفیفات ویژه برخوردار شوید. طب آسیا شرایط اقساطی در اختیارتان قرار داده تا بدون محدودیت خرید خود را انجام دهید. در صورت سوال از محصولات و شرایط خرید با مشاورین ما در طب آسیا تماس حاصل فرمایید یا کامنت بگذارید.

2 دیدگاه در “هفت توصیه حیاتی ورزش با تردمیل که تا کنون نمی دانستید!💡

  1. فهیمه گفت:

    تردمیل لیدر اسپرت کاملا استاندارد و ایمن طراحی شده…

دیدگاهتان را بنویسید